Pure Feed

Pure Feed formuleert en produceert natuurlijke paardenvoeders die beschikbaar zijn in vele winkels in het Verenigd Koninkrijk . Het voer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende paarden. Het Pure Feed paardenvoer is  vrij van melasse, Lucerne en  vrij van nutritioneel verbeterd stro en zitten boordevol voedzame, smakelijke ingrediënten om u te helpen een gezond, gelukkig paard te houden.

Wij maken paardenvoer dat handig en kosteneffectief is en alle ingrediënten bevat die je paard nodig heeft voor een gezond, gelukkig leven.

Pure Feeds zijn een assortiment dat is ontworpen door Britse en internationale topwetenschappers op het gebied van paarden. De oprichter, Lou Talintyre, is een zelfverklaarde voedingsnerd en houdt van paarden. Ze begon met het met de hand mengen van haar eigen voeders voor haar paardencentrum en stoeterij in de West Country. Ze was geïrriteerd door het ontbreken van een kant-en-klaar voer dat echt voldeed aan de voedingsbehoeften van haar geliefde paarden.

Lou kocht zelfs een draagbare cementmixer van eBay om efficiënter te mengen. De paarden vonden het geweldig. Het nieuws deed de ronde en het duurde niet lang of ze had vrienden en buren die in de rij stonden voor haar smakelijke, voedzame creaties. En van daaruit is Pure Feed gegroeid.

Tegenwoordig is het paardenvoer bijgesteld  door enkele van de beste paardenwetenschappers in de branche en zijn ze verkrijgbaar in honderden voerwinkels in het Verenigd Koninkrijk. Er is een speciaal voer voor de meeste soorten paarden, dus je kunt erop vertrouwen dat je je best doet voor je paard - en beter nog, ze vinden het opmerkelijk smakelijk.

Neem een kijkje op de website Horse Feed by Pure Feed

voor allerlei informatie en zeer handige links