St. Hippolyt

St Hippolyt voer als de natuur

 

De voeding van het paard verdient speciale aandacht omdat het de basis vormt voor zijn vitaliteit, werkbereidheid en sterke zenuwen. St. Hippolyt biedt oplossingen en informatie met betrekking tot de juiste, gezonde voeding van paarden. Er zijn passende concepten ontwikkeld voor de individuele behoeften met uitstekende voerresultaten, ook voor moeilijke situaties. De geschikte samenstelling van het voer is bedoeld om de paardenliefhebber te helpen de sport- of plezierpartner langdurig gezond en perfect te houden en hem tot op hoge leeftijd vitaal en fit te houden.

 

De toevoer van organische micronutriënten en natuurlijke mineralen leidt tot een verhoogde weerstand tegen infecties en problemen van de luchtwegen en het spijsverteringsstelsel. Een glanzende vacht en gezonde hoeven zijn simpelweg het resultaat van welzijn en een goede voeding.

 

Inmiddels hebben vele onderzoeken wereldwijd de enorme invloed van de voeding van het paard op zijn gezondheid aangetoond. Onderzoek heeft de impact van de voeding van het paard op zijn capaciteit bevestigd, vooral op zijn energie- en uithoudingsvermogen reserves. Uit eigen onderzoek van St. Hippolyt, met jonge paarden, blijkt dat de voeding die een paard op jonge leeftijd krijgt een enorme impact heeft op de weerstand tegen huidproblemen. De invloed van een speciaal ontworpen voeding op de hoefhoornstructuur werd bepaald bij fokmerries.

 

St. Hippolyt

De producten van St. Hippolyt onderscheiden zich niet alleen door de uitzonderlijke variëteit, maar vooral ook door de conventionele voeders.

Natuurlijke ingrediënten, wetenschappelijk verantwoorde recepten en hun verwerking volgens het balansprincipe zorgen voor een efficiënte voeding ten voordele van uw paard.

 

St. Hippolyt paardenvoer bestellen? Klik hier >>