Welkom op Voer Voor Paarden

Binnen deze winkel / webshop streven wij ernaar om Paardenvoer van hoge kwaliteit aan te bieden tegen gezonde prijzen. 

Als eigenaren van 4 KWPN en 2 Belgische Trekpaarden weten wij als geen ander dat het voer en de supplementen sterk van invloed kunnen zijn op het welzijn van het paard. Door ervaring opgedaan in het verleden met een hoefbevangen paard is onze zoektocht gestart naar het beste voer en zagen wij op dat moment door de bomen het bos niet meer. 

 

Zo voeren wij onze oudste dame van 20, een Belgisch trekpaard, St. Hippolyt Pre Alpin Wiesencobs  als (gedeeltelijke) ruwvoer vervanger naast de Hartog Senior , Duivelsklauw, Brandnetelkruiden, Curcuma en Kleefkruid dit allemaal tegen haar ouderdomskwaaltjes. Ze heeft slechte tanden en maakt daardoor met gewoon ruwvoer proppen. In het najaar en de winter voeren we deze dame grotere hoeveelheden Hartog Senior - Ruwvoermix - Oude Paarden en St. Hippolyt Pre Alpin Wiesencobs 25Kg. Daarnaast krijgt ze voor haar vitamines en mineralen de St. Hippolyt Vitalmüsli Beste Jahre .

 

Helaas hebben wij zelf ook de pech een paard te hebben met PSSM, pssm-bij-het-paard-, Door goed management in voer en supplementen kunnen we haar heel goed ondersteunen. We gebruiken hiervoor de producten uit de WES Lijn van St.Hippolyt.  De volgende producten geven we haar:

St. Hippolyt WES All in one - , St. Hippolyt WES NanoShot E - , St. Hippolyt Wes Basic Crunch 25 Kg, St. Hippolyt Ricelein 25Kg

 

Met de producten die wij aanbieden op onze website hebben we leveranciers gevonden waarbij wij door de bomen het bos weer kunnen zien in de aanbieders van (natuurlijk) paardenvoer. Daarbij kunnen wij door ervaring en studie ( 1 op 1 training bij Anneke Hallebeek) de klanten van een juist advies voorzien. Graag horen wij ook jullie ervaringen met onze producten, want ook daar kunnen wij van leren. Het voeren van paarden is maatwerk en niet elk paard zal hetzelfde reageren of het (even) smakelijk vinden. Daarom kiezen we ook voor een groot aanbod in merken, voor iedere eigenaar of ieder paard wat wils.

 

De producten die we aanbieden komen van : Hartog-Lucerne, Agrobs, St HypolytDodson & HorrellHorseFlex,  , PerNaturam, Equilin , Florian Horsefood , Equifyt , KeyFlow ,Stance Equitec , Cavalor , Masters Paardenvoer , Subli Paardenvoer , Voermeesters Paardenvoeren Metazoa de paardenvoer merken die we verkopen worden in Noord- Europa geproduceerd. Het product legt geen wereldreis af om in onze winkel te komen en heeft daardoor een kleinere belasting op het milieu dan paardenvoer dat uit andere werelddelen komt. De producten voldoen aan de hoogste Europese productienormen.

 

Doordat we binnen een straal van 150km* rond Echten (Drenthe) zelf de bezorging doen, kunnen we de verzendkosten enorm beperken.  Hierdoor durven wij dan ook wel te stellen dat Voer Voor Paarden  voor bijna half Nederland de goedkoopste leverancier van al deze merken inclusief de bezorging. Doordat wij de bezorging zelf in de hand hebben, kunnen we het paardenvoer afleveren op de door u gewenste locatie. Dit houdt ook in dat wij het (natuurlijk) paardenvoer kunnen afleveren bij eventueel de stal.

Wij hanteren €7,50 verzendkosten per bestelling en vanaf €100 wordt het paardenvoer en/of  de supplementen zelfs gratis gebracht. Zie onderaan deze pagina voor een afbeelding van ons gebied waarbinnen we bezorgen. Afhalen, na het maken van een afspraak is natuurlijk ook mogelijk. Bij bezorgen buiten de regio zullen we de werkelijke kosten doorberekenen en dat bespreken we dan graag met jou. Waarschijnlijk kunnen we dan ondanks de afstand een zeer aantrekkelijke aanbieding doen. 

 

Mark en Saskia

  

*Exclusief de Waddeneilanden

Gebied waarbinnen onze bezorgvoorwaarden gelden