Rating: 4.1282051282051 sterren
39 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sem
4 dagen geleden

Zo fijn dat ik de Pure Feed hier nu ook kan kopen. Het wordt gratis thuisbezorgd vanaf €100 en ook nog eens lager geprijsd

Ingrid
een maand geleden

We hebben een merrie die zeer gevoelig is voor maagzweren. We zijn net verhuisd naar een andere stal, en wilde haar niet te veel krachtvoer geven, maar wel een goede balancer. We zijn uitgekomen op de Spillers Ulca Balancer, speciaal voor paarden met een gevoelige maag. De merrie doet het er super op, en glimt je tegemoet.

Dit is het enige bedrijf die dit verkoopt, en komen netjes thuis brengen, echt top!

Samantha
2 maanden geleden

Super bedrijf.
Geen vraag te gek of teveel.
Super fijne levering en communicatie.
Ruim aanbod aan voer.
Heel blij met het aanbod van dodson & horell voer.
Top service en dus echt een aanrader

Rowenna Driessen
3 maanden geleden

Ik voer al een poosje de lite & healty van honeychop uit Engeland. En ben hier zo blij mee! Paarden vinden het heerlijk en het ruikt super lekker!! Voer Voor Paarden is het enige bedrijf die dit in Nederland verkoopt. En dus heel erg blij mee. Ook hun service is altijd top!

Jessica
3 maanden geleden

Super service! En een grote keuze in het aanbod. Er wordt goed met je meegedacht als je vragen hebt.

Daan
3 maanden geleden

Helemaal top!

Ingeborg Pos
3 maanden geleden

Alle premium paarden voer merken en supplementen bestelbaar en zonder kosten aan huis/stal geleverd. Met kundig advies en super klanten service. Wij zijn super tevreden!

Luna
3 maanden geleden

Altijd super snelle reacties en perfecte levering. Ook de adviezen zijn heel erg goed, er wordt op alle vlakken meegedacht. Een echte aanrader!

Dieren Vitaliteit
7 maanden geleden

Super fijn dat er zoveel goede merken te krijgen zijn bij Voer voor Paarden, zoals de Agrobs, Equifyt, Metazoa, Vitabix en Stance... zoveel keuze in de gezonde merken vind je nergens anders.

Ook is de klantenservice top.

Echte aanrader!!

Saskia
7 maanden geleden

Wat een fijn bedrijf. Super geen verzendkosten boven €100. Daardoor kan ik nu in kleinere hoeveelheden Dodson & Horrell voer bestellen, zodat alles ook in de tonnen past en ik niet in 1 keer een enorme voorraad moet bestellen om de verzendkosten te drukken. Had ik dit maar eerder geweten, want het scheelt nogal. '
Altijd even bericht dat ze komen en netjes in de carport gelegd. Top service!