• Gratis verzenden vanaf €100
  • Levering binnen 7 kalenderdagen
  • Gratis ophalen in Echten
  • Gratis voeradvies
Rating: 4.0625 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Rowenna
een maand geleden

Wat een fijne service hebben ze daar.
Bestel er regelmatig de hartog comfort en bij 4 pakken word het al gratis bezorgt! Had even wat problemen met met een paar pakken gehad, maar is super netjes opgelost en heb alles vergoed gekregen. Toen er weer een nieuwe lading binnen was heb ik weer nieuwe bij ze besteld. Het valt niet mee om bij mij in de buurt hartog te kopen en online bestellen is vaak gigantisch duur. Dus echt super blij met voer voor paarden.

Sandra Verhoef
een maand geleden

Wat een goede service! Nav een biotensor scan kreeg ik het advies om over te stappen op Equifyt Green Power. Gelukkig kun je dat makkelijker online bestellen bij Voer Voor Paarden. Ook heel fijn dat het gratis geleverd wordt boven de 100 euro. Omdat het naar aanleiding van een medisch advies was werd het voer ook nog eens extra snel geleverd, los van de wekelijkse route. Heel bij mee!

Anneloes
3 maanden geleden

Sinds vorig jaar zomer ben ik klant. En dat bevalt mij heel goed. Het mooie is dat mijn pony’s er ook heel blij mee zijn. Ze glanzen, zijn happy en nog mooier..ons oudje is de warme dagen zonder koliek doorgekomen!
Aanrader en ik ben dankbaar voor de samenwerking tussen voer voor paarden en Marjon Koetsier mijn voedingsadviseur..

Cheyenne
4 maanden geleden

Super leverancier! Altijd goede kwaliteit producten, geen leverkosten ( wij bestellen altijd boven de 100 eu) en even meedenken is nooit teveel gevraagd. Al een jaar tevreden klant!

Gitta
5 maanden geleden

Veel keuze en een prettige service!

Rowenna Driessen
7 maanden geleden

Wauw , wat ben ik blij met voer voor paarden!! Voer is tegenwoordig zo duur en ook de verzendkosten rijzen de pan uit. Maar bij voer voor paarden is het tenminste betaalbaar. Vanaf 100 euro zijn de verzendkosten zelfs gratis. Er zijn ook veel merken dus voor iedereen zit er wel iets bij. Zo ben ik enorm blij dat ik de hartog comfort kan bestellen zonder verzendkosten( bestel 4 zakken) en is heel snel geleverd. Word netjes onder ons afdak geplaatst als we niet thuis zijn. Top!! Het enige wat ik kan zeggen is, had ik jullie maar eerder gevonden.

Frans Sturkenboom
10 maanden geleden

Ik ben heel tevreden over het assortiment en de service van Voer voor paarden
de bestellingen van ons zijn vaak een beetje lastig omdat we met verschillende en opbouwende voeradviezen werken. Maar zij komen hun leveren altijd strikt na

Sharon
een jaar geleden

Grote bestelling geplaatst met gratis verzending. Na een verwarring goed opgelost. Voer werd nog om 22:00 ‘s avonds gebracht zodat ik mijn paard alsnog kon voeren, super! Goede service.

Frank Jansen
een jaar geleden

Ideaal dat ik nu de Dodson & Horrell producten kan kopen zonder verzendkosten. Bij mijn maandelijkse bestelling heb ik op deze manier een zak voer gratis

Angeline
een jaar geleden

Erg tevreden met Voer Voor Paarden, heb ze ontmoet op Equiday. Ze komen de afspraken na en hebben een heel fijn assortiment.
Op aanraden van ze ben ik de Agrobs Myo Flakes gaan bijvoeren en zie al vrij snel verbetering in de bespiering