Agrobs

AGROBS Hoogwaardig ruwvoer, gezond, natuurlijk, GMO vrij, karakteristiek – de beste voeding van de Beierse Alpen voor jouw paard 

 

De Rauscher-hof in Degerndorf Duitsland.

Sinds de 16e eeuw is de Rauscher boerderij eigendom van de familie Berger. Hierdoor kan de kennis over landbouw en de samenhang van de groei en bloei van generatie op generatie worden overgedragen en uitgebreid. Sinds 1990 wordt de bedrijfsvoering biologisch beheerd volgens de richtlijnen van de Naturland-Verbands. 

 

Regelmatige controles zorgen voor veiligheid. Met het vervaardigen van paardenhooi begon in 1990 de productie van droge voedergewassen. Ondertussen zijn de procedures van het behoud van de natuurlijke voedergewassen door middel van hete lucht steeds verder verfijnt en volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten verbeterd.

Uit het landbouwbedrijf werd de firma Agrobs GmbH opgericht. Trouw aan de boeren traditie wordt doelgerichte ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige (ruw)voer gerealiseerd.

 

Agrobs GmbH levert nu ruwvoer voor alle dieren, die van hoge kwaliteit ruwvoer afhankelijk zijn. Naast runderen en paarden ook voor knaagdieren, schildpadden, herten, kamelen, giraffen, olifanten en meer.

Omdat elk diersoort specifieke eisen aan de voeding stelt, is een verscheidenheid aan producten ontwikkeld, die naast de structuur en vorm, met name in de grassamenstelling en daarmee de ingrediënten sterk verschillend zijn. Omdat de voedingsbehoefte van het dier afhankelijk is van de prestaties, zijn er per diersoort verschillende producten ontwikkeld; het assortiment van Agrobs biedt de juiste voeding voor ieder dier.

 

Degerndorf ligt aan de voet van de Beierse Alpen tussen Mümchen en Garmisch-Partenkirchen. Zacht glooiende heuvels, zijn krijtachtige minerale bodem en de vele neerslag zijn de ideale voorwaarden voor grasland.  In deze intacte en onbelaste natuur groeien de zo sappige, rijke en gezonde weilanden op.

 

Agrobs Paardenvoer bestellen? Klik hier >>>

Bekijk hieronder de Video en zie wat Agrobs zo bijzonder maakt!

AGROBS Voor een gezond paardenleven

Download hier de Agrobs Catalogus:

211117_Agrobs-Katalog NL_2021_digitaal.pdf