Cavalor

Elk paard is anders. Elke ruiter is uniek. En dat geldt ook voor hun partnership. Wat is jouw drive? Waar krijg jij energie van?

Onze grootste motivatie is ruiters en paardeneigenaren ondersteunen zodat zij in staat zijn om de juiste nutritionele keuzes te maken. En zo het beste uit het partnership met hun paard kunnen halen om de ambities die zij nastreven te verwezenlijken.

“Ambition is the first step in successful horsemanship. The second is dedication.”

Ambitie houdt ons gaande en doet ons groeien. Ons allemaal. Ambitie bestaat in vele verschillende vormen, van de drive om samen te presteren op het allerhoogste niveau tot aan de motivatie om elke dag een sterkere connectie te krijgen met je paard. Het mooie van de paardensport is dat we allemaal heel verschillend zijn, maar toch één ding gelijk hebben: het paard.

Succesvol horsemanship is zoveel meer dan het winnen van medailles. Ook buiten de wedstrijdring behalen we met onze paarden de grootste overwinningen. Ze leren ons doorzetten, moedigen aan om grenzen te verleggen en tonen wat echte vriendschap is.

“Dedication is the hours of horsemanship when nobody is watching.”

Helden in alle lagen van de paardenwereld onderscheiden zich door voortdurend te zoeken naar verbetering. Wij hebben diezelfde drive om elke dag beter te worden. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en inzichten uit de praktijk. Door vragen te stellen, door onderzoek te doen en door kennis te delen. Met de gezondheid en het geluk van onze paarden altijd voorop.  

Paarden als happy en healthy athletes zijn ons waardevolste bezit. Dit is het startpunt om samen je ambities te realiseren.

Jij bepaalt het doel. Wij staan voor je klaar om jouw ambitie kracht bij te zetten.

Wij zijn Cavalor, onderdeel van jouw team.
 
 

Meer inzicht in passende voeding voor jouw paard?

Op MyCavalor.com kun je eenvoudig de voeding van je paard afstemmen op zijn behoeften. Stel je liever persoonlijk je vraag aan ons? Dat kan! Je kunt ons bereiken via mail (info@cavalor.com) of via onze Consumer Line +32(0)9 220 25 25 .