Subli Paardenvoer

Subli is een toonaangevend paardenvoedermerk, Subli ontwikkelt vernieuwende producten die de conditie en prestaties van jouw paard bevorderen.

Jouw paard of pony verdient alleen het allerbeste

Sinds juni 2017 is Subli Paardenvoeders een productlijn van Voermeesters B.V. Voermeesters levert een kwalitatief hoogwaardig assortiment voeders voor alle paardenrassen en alle takken van de paardenhouderij; van fokkerij en recreatie tot en met (top)sport (zoals o.a. dressuur, springen, western, endurance en de aangespannen sport). Het Subli paardenvoerassortiment bestaat onder andere uit brokken, muesli’s en granen. Voor de bijzondere situaties is het assortiment aangevuld met supplementen en hoogwaardige ruwvoer-mixen. De voeders worden gemaakt van 100% plantaardige en veilige grondstoffen zoals, haver, gerst, maïs, zemelen, lijnzaad en natuurzuivere kruiden. Als specialist op het gebied van paardenvoer weet Subli als geen ander wat paarden en pony’s nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Die specialistische kennis vind je terug in het complete Subli-assortiment.

Betaalbare topkwaliteit

Voermeesters bewijst met het Subli-assortiment dat de beste kwaliteit paardenvoer niet duur hoeft te zijn. Voermeesters is met Subli onder andere huisleverancier van Stal van Silfhout en de Universiteitskliniek voor paarden in Utrecht. Steeds meer gebruikers van naam weten dan ook de weg te vinden en dat is niet voor niets. Subli Paardenvoeders zijn namelijk niet alleen erg lekker en gezond, maar voldoet tevens aan het GMP+ keurmerk.

Gegarandeerde voederwaardes

De Nederlandse mengvoederindustrie levert diervoeders van hoge kwaliteit, waarbij de voedselveiligheid vergaand is geborgd. Daarentegen werd de voederwaarde van geleverde mengvoeders tot en met 2009 nergens officieel geborgd. Vanaf 2009 kunnen mengvoederbedrijven zich voor de borging van de voederwaarde aansluiten bij VoederWaarde.nl. Kenmerken van deze organisatie zijn volledige openheid over de grondstofsamenstelling voor de afnemer en garanties op de voederwaarde door middel van onafhankelijke controles. Voermeesters is aangesloten bij VoederWaarde.nl.