KeyFlow 

 

De zienswijze van KeyFlow is het opnieuw uitvinden van paardenvoeding

Wat is het doel van KeyFlow

Leiding geven aan de verbetering van de gezondheid en prestaties van paarden door middel van voeding

Keyflow (UK) Ltd is officieel opgericht in januari 2012, maar de reden voor het starten van het bedrijf zat al lang daarvoor in het hart en de geest van de oprichter. De wetenschap staat niet stil, elke dag wordt er onderzoek gedaan en worden er artikelen gepubliceerd die laten zien hoe we paardenvoeding kunnen voeden, verbeteren en verbeteren om zo beter voor onze paarden te zorgen. Er is veel geleerd over de spijsverteringsprocessen van paarden en hoe pre-digestieve technologie de opname van voedingsstoffen kan maximaliseren. We blijven leren over het belang van vezels en hoe de achterhand gezond moet worden gehouden als je optimale prestaties wilt. We weten tegenwoordig meer dan ooit over de voedingsbouwstenen van het bewegingsapparaat van een paard en hoe dit, als het optimaal wordt verzorgd, sterkere, gezondere paarden met minder ontwikkelingsproblemen kan voortbrengen. Keyflow blijft aan de top van deze kennis en we passen het toe op elk product dat we maken.

Onze formulering en technische ondersteuning wordt verzorgd door Dr Catherine Dunnett uit Groot-Brittannië, in samenwerking met de gerespecteerde Dr Ray Biffin uit Australië. Deze voedingsconsulenten worden erkend als een van de knapste koppen in de wereldwijde paardenwetenschappelijke gemeenschap. Dr. Biffin's onderzoek naar de manier waarop vitamine K in het paardenlichaam wordt gebruikt, heeft geleid tot een drastische daling van het aantal botgerelateerde aandoeningen en verwondingen bij paarden over de hele wereld. Deze ontdekking was baanbrekend en laat een onuitwisbare indruk achter die het belang van voeding voor de gezondheid en prestaties van paarden laat zien.

Sinds de lancering is Keyflow op de voorgrond getreden als een vertrouwd merk voor als je resultaten moet boeken. Resultaten' heeft voor iedereen een andere betekenis - het kan gaan om het opbouwen van een goede conditie, het winnen van Badminton of het winnen van een gouden medaille op de Olympische Spelen. Keyflow wordt vertrouwd door zowel vrijetijdsruiters als grootheden in de paardensport, zoals onze bedrijfsdirecteur Sir Mark Todd.

Als we vier muren (of vier hekken) om deze prachtige dieren zetten, is het onze plicht om te streven naar de allerbeste voeding om hun gezondheid en welzijn te ondersteunen. Of het nu voor hoge prestaties is, voor een optimale groei of gewoon om te weten dat u alles goed doet met de voeding van uw paard, Keyflow is uw keus.

KeyFlow Paardenvoer bestellen Klik Hier>>