PerNaturam

Al meer dan 30 jaar ligt onze focus op het ontwikkelen van diervriendelijke voeding voor dieren, terwijl we onze kennis over de effecten van voedingsstoffen en essentiële vitamines en mineralen voortdurend uitbreiden.

In onze consultaties en product- en receptontwikkelingen laten we ons leiden door de natuur en het seizoensgebonden voedsel dat beschikbaar is voor paarden. Tientallen jaren van interactie met dieren en ons concentreren op hun behoeften hebben ons geleid tot de beweringen die we doen in onze aanbevelingen en consultaties die behoorlijk tegengesteld kunnen zijn aan de mening uit het leerboek. Ons constante doel is om paarden te helpen hun innerlijke balans te vinden. Hierbij maken we gebruik van de kennis, ervaring en inzichten die we hebben opgedaan in onze studie biologie, ecologie en fytotherapie.

Om onze kennis te blijven verdiepen en de nieuwste bevindingen op het gebied van voedingswetenschap en kruidengeneeskunde in onze producten te verwerken, werken we samen met verschillende universiteiten en hebben we experts in dienst uit verschillende medische en biologische disciplines.

Traditionele wijsheid is voor ons net zo belangrijk als het laatste onderzoek. Nooit uit het oog verliezend aloude praktijken, bouwen we elke dag voort op onze kennis, die we graag delen met onze klanten.