Marstall

 

Gezonde, soortspecifieke en natuurlijke voeding van paarden – dat is waar Marstall voor staat.

 

 

Marstall is een kwalitatief hoogwaardig paardenvoer, dat al meer dan 40 jaar in heel Europa verkocht wordt. Op wetenschappelijke basis worden innovatieve voeders ontwikkeld die aansluiten bij de hedendaagse behoeften van het paard. Door ons uitgebreide assortiment en persoonlijke advies kunnen we altijd een passend rantsoen samenstellen, afgestemd op het specifieke gebruik. Hierdoor kan jij als ruiter langer genieten van een gezond en levenslustig paard.

Kortom, Marstall is dè voerpartner voor jouw paard.

Traditioneel en waardegericht

Het begon allemaal in een klein bedrijf met grote passie. Een van de eerste muesli voor paarden – onze Marstall muesli – is ontstaan ​​uit wederzijds respect, veel aandacht voor detail en de nabijheid van onze klanten. Zo zijn we generaties lang uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. We zijn eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk – voor onszelf en voor onze klanten. Als we iets kunnen verbeteren, doen we dat!

Alles in één hand

Wij zijn specialisten exclusief voor paarden! Alleen geselecteerde grondstoffen vinden hun weg naar ons. Alles, van vlokken tot pellets, wordt er zelf van gemaakt – daar kunnen we trots op zijn. De “hydrothermische ontsluiting” die we gebruiken zorgt voor de beste verteerbaarheid met een heerlijke “bite”. Wij stellen onze muesli samen van het beste uit de natuur. Voor ieder wat wils vers in de voerbak!

Kennis en ervaring

Hoe de gezondheid van paarden te ondersteunen door optimale voeding is wat ons drijft. We werken nauw samen met de wetenschap bij onze voedingsproeven, en dat hebben we vanaf het begin gedaan. Jarenlange ervaring en onze gezonde “kennishonger” over teelt, landbouwtechniek en het complexe “spijsverteringssysteem van paarden” helpen ons daarbij. Paardeneigenaren profiteren van onze opgebouwde schat aan ervaring en de deskundige kijk op actueel onderzoek.