Hartog-Lucerne

Specialist in ruw- en krachtvoeders

Met Hartog blijft uw paard in topconditie. Hartog levert ruwvoeders gebaseerd op luzerne en gras. Daarnaast kunt u bij Hartog terecht voor hoogwaardige krachtvoeders voor paarden. Hartog levert de producten in handige klein verpakkingen maar ook in grote balen en bulk.

 

Veilige en gezonde diervoeders

Hartog droogt de ruwvoeders in droogtrommels met een totale capaciteit van negentig ton waterverdamping per uur. De smaak, geur, voedingstoffen, vitamines en mineralen van het verse product blijven dankzij de snelle droging in stand.

De temperatuurbehandeling garandeert dat de producten volledig vrij zijn van ziektekiemen, zoals salmonella of para tbc. Hartog is dé specialist veilige en gezonde diervoeders.

 

Volledige procesbewaking

Hartog heeft het volledige productieproces van ruwvoeders in eigen hand: van zaaien tot oogsten en van verwerken tot distributie. Dankzij de strenge procesbewaking kan Hartog de constante kwaliteit van de producten waarborgen. Hartog is de enige groenvoederdrogerij van Europa die de tempratuur behandeling uitvoert met aardgas. Hierdoor blijven de ruwvoeders gegarandeerd vrij van verontreiniging.

 

Meer dan 65 jaar ervaring

Hartog is in 1950 opgericht als grasdrogerij en handel in gedroogde diervoeder producten.

Door continue innovatie en investering is Hartog uitgegroeid tot een van s’werelds meest toonaangevende producenten van ruw- en krachtvoeders. Met de verschillende soorten ruwvoeders en de hoogwaardige krachtvoerlijn onderscheidt Hartog zich van alle andere voerleveranciers. Hartog neemt deel aan SecureFeeden beschikt over een GMP+ en skal.

 

Luzerne

Luzerne is een kwalitatief hoogwaardig eiwitrijk product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde en een goede verteerbaarheid. De grove structuur van Luzerne garandeert een optimale penswerking en voorkomt pensverzuring. De eerste snede is de meest grove snede. In de loop van het seizoen worden de sneden fijner. De VEM van luzerne is in theorie laag, maar in praktijk veel hoger, door een beter rendement van het overige rantsoen.

Topkwaliteit van Hartog producten voor de veehouderij wordt gewaarborgd door volledige procesbewaking. Hartog heeft het hele productieproces in eigen handen van het zaaien tot en met de distributie naar de eindverbruiker.

 

Hartog-Lucerne paardenvoer bestellen? Klik hier >>

 

Hartog-Lucerne Paardenvoer