Masters Paardenvoer

Masters Diervoeders in Lienden, voorheen Van Cooten Diervoeders, levert hoogwaardige voeders voor paarden, honden en hobbydieren. Naast brokken levert Masters ook muesli's en granen. De voeders worden in bulk, zakgoed en/of bigbag in heel Nederland geleverd, zowel rechtstreeks als via een uitgebreid dealernetwerk.

Geschiedenis
Masters Diervoeders maakt sinds juni 2017 onderdeel uit van Voermeesters. De basis voor Masters Diervoeders werd gelegd rond 1880 door de familie Van Cooten. Kennis en vakmanschap zijn van generatie op generatie doorgegeven. Door deze jarenlange ervaring en kennis is Masters Diervoeders in staat kwalitatief hoogwaardige producten te maken en te leveren. Sinds 2001 worden de voeders gemaakt en geleverd vanuit een geheel nieuw gebouwde fabriek in Lienden.

Kwaliteit
Masters Diervoeders produceert conform de GMP-richtlijnen, een waarborg voor de kwaliteit van het productieproces. Als innovatieve en servicegerichte organisatie initiëren wij veel eigen onderzoek en zijn we continu bezig met het verbeteren van onze voeders.